Home » SCI Suriname » SCI Film in SU

SCI Film in SU

Shaan Creations International and Shaan Creations Suriname are in the process of making their new feature film in Suriname. More information will be available soon on this page. You can download the application form for the screentest right here.

Application Form Film SCI

Shaan Creations International en Shaan Creations Suriname zijn momenteel bezig met de voorbereidingen van hun nieuwe film die in 2014 in Suriname zal worden opgenomen. Het is een film waarin de jongeren centraal staan. Hun ervaringen en hun belevingen. Hoe zij omgaan met hun vrijheden en de keuzes die zij maken. Hoe beinvloedt studie hun leven? Wat vinden zij belangrijk in deze levensfase en hoe gaan zij hiermee om? Natuurlijk botsen hun denken en handelen met dat van de ouderen. Maar voor elk issue is er een oplossing.
Het is een jongerenfilm, met als thema(s) het belang van een goede studie, hoe het je leven kan beinvloeden, de keuzes die jongeren maken in hun leven, maar ook hoe ze op het verkeerde pad kunnen komen. Het wordt een funfilled jongeren-/scholierenfilm met veel humor en ook de bijbehorende drama natuurlijk. De film heeft 5 jonge heren en 5 jonge dames in de central characters en hun belevingen en ervaringen.

SHAAN FILM IN SU